Pojedine linije noću voze izmenjenom trasom

Izvor: Glas javnosti, 03.Sep.2011, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojedine linije noću voze izmenjenom trasom

BEOGRAD - Zbog radova na mostu "Gazela" i u Bulevaru despota Stefana vozila na pojedinim linijama javnog gradskog prevoza tokom noći saobraćaju izmenjenom trasom, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dušan Obradović.

Zbog radova koji su sinoć počeli na "Gazeli" na uzlaznoj rampi iz pravca Sajma i Savske ulice, i trajaće do 5. septembra, od 22 do 04.00 ujutro vozila na linijama 23, 58, 37 saobraćaće u pravcu centra grada preko Savske, Nemanjine >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Vozila na linijama 46 i 55 u tom intervalu saobraćaju Nemanjinom, Trg Slavija, Bulevar oslobođenja i dalje redovnom trasom, dok vozila na liniji 74 saobraćaju u oba smera pored zgrade Hitne pomoći.

Od 22 uveče do šest sati ujutro naredna tri dana autobusi na linijama 16, 27 E, 35, 43, 58, 95 i 96 saobraćaće u oba smera preko Francuske ulice odnosno od Ulice Džordža Vašingtona, ulicama Cara Dušana, Francuska i dalje redovnom trasom najavili su ranije u GSP-u.

Razlog za ovu izmenu su radovi u Bulevaru Despota Stefana u delu od Džordža Vašingtona do Cetinjske.

Na beogradske ulice jutros su izašla 1.304 vozila javnog gradskog prevoza, rekao je Obradović. Beograđane prevoze 129 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.078 autobusa, precizirao je Obradović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.