Izvor: Glas javnosti, 05.Mar.2010, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačano dežurstvo zbog kiše

Zbog najavljenih padavina JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" organizovaće od danas 40 dežurnih ekipa.

U naredna 24 sata treba da se obavi oko 500 čišćenja slivnika.

Ekipe će obilaziti kritične tačke u niskim zonama Save i Dunava, kao i podvožnjake kod Beogradskog sajma u Bulevaru Vojvode Mišića, u Ulici Tadeuša Košćuška, Dubrovačkoj i Knežopoljskoj ulici i druge lokacije gde ne postoji formiran sistem ili nema dovoljan kapacitet za prihvatanje površinskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << voda.

Održavanje petlji uz autoput nije u nadležnosti "Beogradskog vodvoda i kanalizacije", ali će njene ekipe biti spremne da pomognu ekipama "Srbija puta", posebno kod podvožnjaka ispod autoputa kod Hitne pomoći.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Zbog padavina dežura više ekipa vodovoda

Izvor: S media, 04.Mar.2010, 19:14

Zbog najavljenih padavina JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" organizovaće od sutra 40 dežurnih ekipa, saopšteno je iz tog preduzeća. ..Kako se navodi, plan je da se u naredna 24 sata obavi oko 500 čišćenja slivnika...Ekipe će obilaziti kritične tačke u niskim zonama Save i Dunava, kao...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.