Poginuo radnik TENT- a u Obrenovcu

Izvor: Večernje novosti, 05.Avg.2013, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik TENT- a u Obrenovcu

RADNIK S. S. (23) nastradao je u Termoelektrani „Nikola Tesla“ u Obrenovcu, pošto ga je priklještila pokretna traka! Nesrećnog mladića je, kako nezvanično saznajemo, mašina povukla i nanela mu smrtonosne povrede, dok je pokušavao da je očisti. Još nisu rasvetljene okolnosti pod kojim se ovaj užasni incident i dogodio.Preminuli muškarac, koji je živeo u Šapcu, pronađen je mrtav u ponedeljak oko 10 časova pre podne. Do nesreće je došlo u pogonu A, gde je nastradali radio na istovaru uglja. Ostali radnici nisu ni primetili kada se pokretna traka, koju je mladić prao, aktivirala i povukla ga. Dotrčali su do njega, ali, kako ga je mašina „okovala“, nisu mogli ništa da urade. Iako su odmah pozvali Hitnu pomoć, lekari su samo mogli da konstatuju smrt. Policijska ekipa je obavila uviđaj, posle čega bi naredih dana trebalo da se zna više pojedinosti o ovom nemilom događaju. PRIVATNA FIRMANESREĆNI čovek, kako objašnjavaju njegove kolege, nije bio zaposlen u TENT u Obrenovcu. Živeo je u Šapcu, a radio je za jednu privatnu firmu, smeštenu u beogradskoj opštini, koja je podizvođač Termoelektrane, i koju ovaj pogon angažuje prilikom dopreme različitog materijala.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U TERMOELEKTRANI : Poginuo radnik na traci za ugalj!

Izvor: CrnaHronika.rs, 06.Avg.2013, 10:16

BEOGRAD – Radnik S.S. (23) iz Šapca pronađen je danas oko 10 sati mrtav u Termoelektrani Nikola Tesla A u Obrenovcu.Kako Kurir nezvanično sazanje nesreća dogodila dok je on čistio traku za dopremu uglja u pogonu A, gde je nastradali S.S radio. Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.