Poginuo od strujnog udara

Izvor: Politika, 11.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo od strujnog udara

Aleksandar Ratković (39), radnik iz Beograda, nastradao je juče oko 11.45 časova u prostorijama bivšeg IKL-a, u Knez Danilovoj 23, dok je čistio šut. Prema rečima Marka Dukića, iz Republičke inspekcije rada, poginulog Ratkovića angažovao je "Ri grup" iz Beograda za građevinske i fizičke poslove. Radnika je udarila struja jačine 10.000 volti u trafo-stanici. Pretpostavlja se da je lopatom zakačio kabl.

Prostorije IKL-a su prošle godine izgorele u požaru, pa je firma premeštena >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u pogone u Barajevu, a prostorije firme u Knez Danilovoj je kupio "KD propertis". U toku su radovi raseljavanja i rušenja IKL-a, a u planu je izgradnja poslovnog centra.

Na mesto događaja ubrzo su došli policajci MUP-a Palilula, MUP-a iz Despota Stefana, Gradskog SUP-a, advokat firme "KD propertis", ali juče niko nije dao izjavu povodom ovog događaja. Do zaključenja ovog broja nismo uspeli da stupimo u kontakt sa nadležnima iz firme "Ri grup".

[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.