Poginuo biciklista na Ovčanskom putu

Izvor: Studio B, 26.Sep.2012, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo biciklista na Ovčanskom putu

Biciklista Aleksandar C. poginuo je u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći na putu za Ovču kada se sudario sa gradskim autobusom na liniji 105.

Od početka septembra nastradali biciklista je četrnaesta žrtva u saobraćajnim nesrećama na teritoriji Beograda.

Kako saznajemo pedesettrogodišnji biciklista Aleksandar C. kretao se trotoarom, a neposredno pre dolaska autobusa, neoprezno je prešao na desnu stranu kolovoza i bočno udario u zglobni deo. Ovaj slučaj je poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u nizu učestalih saobraćajnih nesreća.

Apele svakako treba shvatiti najozbiljnije, jer je statistika i tekako opominje. Naime, za prvih osam meseci ove godine u Beogradu se dogodilo više od desethiljada sedamsto sedamdeset saobraćajnih nezgoda u kojima je poginula 81 osoba.

Kada je reč o prestonici policija radi na mapi saobraćajnih nezgoda kako bi se dobila svojevrsna karta konfliktnih situacija. Na osnovu njih policija će planirati svoje akcije, među kojima će posebno biti obuhvaćeni pešaci, kao i najranjivije kategorije, deca predškolskog i školskog uzrasta.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.