Podela 1.200 kanti za otpad u Ovči, sva domaćinstva će plaćati odnošenje smeća jednako

Izvor: Blic, 14.Okt.2017, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podela 1.200 kanti za otpad u Ovči, sva domaćinstva će plaćati odnošenje smeća jednako

Opština Palilula podeliće danas i sutra 1.200 kanti za đubre domaćinstvima u Ovči, a predsednik opštine Aleksandar Jovičić najavio je ujednačavanje cene odnošenja smeća, odnosno da će sva domaćinstva plaćati paušalno po 350 dinara.

Do sada su pojedina domaćinstva plaćala odnošenje smeća po kvadratu stambenog prostora, a druga paušalno.

- Dešavalo se da domaćinstvo koje ima stambeni prostor od 200 kvadrata plaća odnošenje smeća po kvadratu, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je to iznosilo oko 1.000 dinara, a kuća pored iste kvadrature je paušalno plaćala 350 dinara - objasnio je predsednik opštine Palilula.

Jovičić je najavio novinu u plaćanju, odnosno da će svi plaćati paušalno po 350 dinara za odnošenje smeća što će biti velika ušteda za domaćinstva.

Predsednik opštine obišao je radove na asfaltiranju dela Ovačanskog puta i kaže da već mesec dana mašine sređuju ulice u tom naselju na levoj obali Dunava.

- Do sada je asfaltirano šest ulica, sada radimo sedmu. U narednom periodu asfaltiraćemo 32 ulice na levoj obali Dunava. Kapitalni budžet koji ćemo dodatno dobiti u vrednosti od 60 miliona dinara, omogućiće da asfaltiramo još 17 ulica na desnoj obali Dunara - naglasio je on.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Meštanima Ovče 1.200 kanti i niže cene za odnošenje smeća

Izvor: Večernje novosti, 14.Okt.2017

Opština Palilula podeliće danas i sutra 1.200 kanti za đubre domaćinstvima u Ovči, a predsednik opštine Aleksandar Jovičić najavio je ujednačavanje cene odnošenja smeća Opština Palilula podeliće danas i sutra 1.200 kanti za đubre domaćinstvima u Ovči, a predsednik...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.