Podavalska naselja bez vode

Izvor: Studio B, 14.Maj.2013, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podavalska naselja bez vode

U svim podavalskim naseljima i delu Resnika danas neće biti vode. Da bi se rešio problem vodosnabdevanja, gradi se novi magistralni cevovod od Resnika prema Ripnju, a zbog tih radova voda na jedan dan mora da se zatvori.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u naselju Pinosava na opštini Voždovac, od 8 do 24 sata bez vode su  potrošači u naseljima Vrčin, Zuce, Ripanj, Lipar, Pinosava, Beli Potok, Dugo Polje, kao i u Ulici delovi u Resniku.

Za najnužnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << potrebe za pitkom vodom obezbeđene su autocisterne.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podavalska naselja sutra bez vode

Izvor: Blic, 14.Maj.2013

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u naselju Pinosava na opštini Voždovac sutra od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u naseljima Vrčin, Zuce, Ripanj, Lipar, Pinosava, Beli Potok, Dugo Polje, kao i u Ulici delovi u Resniku...Za najnužnije potrebe za pitkom vodom obezbeđene su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.