Počinje prvi Beogradski festival hrane i pića!

Izvor: Press, 11.Jun.2010, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje prvi Beogradski festival hrane i pića!

Beogradski festival hrane i pića, koji će se održati ovog vikenda na Beogradskoj tvrđavi, okupiće najznačajnije beogradske ugostitelje. Sugrađani će imati mogućnost da probaju specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, a na štandu Pressa, koji je medijski sponzor festivala, očekuju ih i vredne nagrade!
Program festivala biće organizovan sutra i prekosutra od 12 do 20 sati, kada će se predstaviti brojni proizvođači hrane i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pića. U festivalu će uživati i VIP zvanice, koje će se takođe oprobati u pripremanju specijaliteta.
Festival će sutra biti otvoren performansom u 12.30 časova. Nakon toga, program će voditi Gorica Nešović i Dragan Ilić, dok će se za muziku pobrinuti Jovan Maljoković i Ana Sofrenović. Posetioce očekuje prezentacija ponude „Iki bara", restorana „Baron", a zatim i „Viktorija grupa". Sugrađani će u 15 časova moći da probaju poslastice „Fud lenda", nakon čega ih očekuje kratko predavanje na temu „Kuvanje na Cepter način". Sve prezentacije pratiće muzički program za koji su zaduženi zvezda šoua „Ja imam talenat" Marija Lazić, bend „Amalar", kao i di-džej Pepe. U nastavku programa slede predavanje „Viktorija grupa" o načinu snižavanja holesterola, kao i degustacija specijaliteta restorana „Zaplet". Slatke poslastice će zatim predstaviti „Bambi" i „Mamas biskit haus". Prvi dan festivala biće zatvoren koktelima i muzikom di-džej Pepea.
Posetioce u nedelju očekuju prezentacije restorana „Soho", „Zira", „Šeher" i „Trpeza". Uživanje će upotpuniti nastupi Tijane Dapčević i najmlađi članovi porodice Piler. Ljubitelji fudbala moći će čak i da prate prvi nastup naše reprezentacije na Mundijalu, pa je tako utakmica Srbija - Gana na programu od 16 časova.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.