Počelo prijavljivanje za upis na fakultete BU

Izvor: Studio B, 19.Jun.2012, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo prijavljivanje za upis na fakultete BU

Prijavljivanje za upis na fakultete Univerziteta u Beogradu trajaće do 22. juna.

Prijavljivanjem za polaganje prijemnog ispita koje će trajati do petka počela je upisna groznica za buduće brucoše na Beogradskom univerzitetu. Prijemni ispiti održaće se od 25. do 27. juna, a konačni rezultati biće objavljeni 2. jula.

Dok ispred Pravnog fakulteta vri kao u košnici, u amfiteatru budući brucoši u tri reda strpljivo čekaju da predaju dokumenata. Iako polaganje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << tek predstoji, ne kriju tremu i uzbudjenje.

Slično je i na ekonomskom fakultetu. Uz prijavu, kandidati treba da predaju kopije svedočanstva sva 4 razreda, diplomu, izvod iz matične knjige rodjenih i uplatnicu kao nadoknadu za polaganje ispita.

Za polaganje prijemnog ispita treba izdvojiti od 1500 koliko je na Fizičkom fakultetu pa do 12 000 na Arhitekturi.

Na Univerzitetu u Beogradu, mesta ima za nešto više od 14 200 brucoša a o trošku države moći će da se školuje 9 338 brucoša.

Upis u prvom krugu počeće 4. jula i trajaće narednih osam dana.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.