Počelo čišćenje prostora gde su bile replike Terazija

Izvor: Blic, 17.Feb.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo čišćenje prostora gde su bile replike Terazija

U narednih sedam do deset dana počeće čišćenje parcele na kojoj će biti izgrađena autobuska stanica "Lasta", a na kojoj su do skoro stajale replike "Terazija".

Ovaj prostor na Novom Beogradu vremenom je postao pravo ruglo, a radnici koji su počeli da uklanjaju metalne konstrukcije, posao su ostavili nedovršen pa je  reporter "Blica" u nedelju zatekao pravi krš i lom.

Gradski menadžer Goran Vesić kaže da će u narednih sedam do deset dana sa tog prostora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti odneto i iskorišćeno sve što može nečemu da posluži.

- "Zelenilo Beograd" je sve što su tamo pronašli, kako su naveli, mogli da iskoriste za dva ili tri mala parka. Ne znam šta je bila namera onih koji su to pravili, očigledno da je to jedna od većih promašenih investicija u gradu, jer za taj novac smo sigurno mogli da uradimo mnogo više i mnogo boljih stvari – istakao je Vesić.

Opština Novi Beograd je pokrenula postupak za rušenje, a iz bezbednosnih razloga prostor je ograđen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.