Pobednica „Sitroenova” hostesa

Izvor: Politika, 18.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednica „Sitroenova” hostesa

Nevena Vasiljević, dvadesetogodišnja studentkinja Više medicinske škole iz Beograda, osvojila je juče prvo mesto na izboru za mis ovogodišnjeg Salona automobila, a takmičenje je održano u Hali 1 Beogradskog sajma. Pobednica, koja radi na štandu „Sitroena”, rekla je da joj je hobi manekenstvo i da povremeno pozira kao fotomodel.

– Nemam tremu, jer već sam navikla da se pojavljujem pred kamerama i fotoaparatima – kazala je Vasiljevićeva koja je nagrađena >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << putovanjem u vrednosti od 800 evra, a destinaciju će sama odabrati.

Prva pratilja najlepše hostese je Irena Laketa, promotorka „Micubišijevih” vozila, koja je osvojila turistički aranžman u iznosu od 500 evra. Za drugu pratilju izabrana je Ivana Arsić sa štanda „Hamera” koja će ići na put vredan 300 evra. Prema odluci četvoročlanog žirija, koji su sačinjavali i prošlogodišnja mis Sajma automobila Ivana Vukosavljević, kao i Luka Rujević, naš nekadašnji olimpijac, među pet najatraktivnijih devojaka plasirale su se i Svetlana Čančarević, „Hondina” hostesa, i Jovana Milošević „Korvetina”.

Osim nagrade za najlepšu, hostesama je dodeljeno i priznanje za najviše fotografisane devojke koje su osvojile večeru za dvoje u hotelu „Hajat ridžensi”. Proglašeni su i najbolji fotografi koji su učestvovali na izložbi „Tajna žene” u organizaciji Kluba privrednih novinara, Beogradskog sajma i kompanije „Džej Vi Si”.

Trinaest lepotica koje su učestvovale u takmičenju izabrali su posetioci putem SMS poruka, a najveći broj njihovih glasova dobila je Tatjana Blanuša sa štanda „Ka Em Ha trejda”. Publika je sve vreme glasno navijala i bodrila atraktivne devojke koje su se borile za prestižnu titulu najlepše.

– Nije ni čudo što se na Sajmu proda tako veliki broj novih automobila, kada ih predstavljaju ovakve lepotice. Mnogi ovde dolaze samo da bi se sa njima fotografisali i razgovarali. Nije slučajno što se najviše ljudi zadržava oko štandova gde su najatraktivnije devojke – prokomentarisao je jedan od mladića koji su pažljivo posmatrali defile najlepših žena koje su proteklih dana promovisale nove modele četvorotočkaša.

Drugi „Bg kar šou” zatvara se sutra, kada se svečano objavljuju i imena pobednika nagradne igre u kojoj će najsrećnijem posetiocu biti uručeni ključevi nove „opel astre”, a dva gosta osvojiće i put u Peking na Olimpijske igre.

N. Belić

[objavljeno: 18/03/2008.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.