Pljačka menjačnice na Petlovom brdu

Izvor: Politika, 08.Jul.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačka menjačnice na Petlovom brdu

Naoružani napadači, sa fantomkama na glavama, opljačkali su juče oko podneva menjačnicu – apoteku „Maksfarm” u Ulici Milorada Draškovića 28 na Petlovom brdu. Prema nezvaničnim saznanjima, ova radnja je do sada dva puta poharana, a ovaj put razbojnici su uz pretnju vatrenim oružjem odneli ukupno oko pet hiljada evra.

Kako smo saznali na mestu događaja, pljačkaši su radnici naredili da legne na pod, a od jednog od vlasnika zatražili novac. P. D. se suprotstavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kriminalcima, pa čak uspeo jednog i da udari, ali mu je nakon toga drugi lopov zadao udarac drškom pištolja u glavu. Uzevši pare iz sefa razbojnici su utrčali u metalik plavi „golf” kojim su pobegli u pravcu kružnog puta, odnosno ka Kumrovačkoj ulici. Kako nezvanično saznajemo, na „golfu” su bile ukradene tablice skinute sa automobila marke „jugo”. Povređeni P. D. prevezen je kolima hitne pomoći na Urgentni centar gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.

Đ. A. – M. D.

[objavljeno: 08.07.2008]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.