Plivanje i zabava na bazenima

Izvor: Studio B, 21.Maj.2013, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivanje i zabava na bazenima

Još svega nekoliko dana ostalo je do početka sezone na beogradskim bazenima i završne pripreme uveliko su u toku.

Neki su sav posao već završili i plivače će ugostiti i pre ostalih, a na nekima radovi još traju, ali s prvim danima juna na svim bazenima u Beogradu počeće još jedno uzbudljivo leto.

Sportski centar „Tašmajdan" poziva sve ljubitelje plivanja i zabave da slobodno vreme i početak leta provedu na popularnoj „rivijeri" u srcu grada, u izuzetnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ambijentu i po pristupačnim cenama.

U saopštenju se podseća da sezona na otvorenom počinje 30. maja, dok su svi ostali kapaciteti kupališta na raspolaganju korisnicima tokom čitave godine. Dnevna karta za otvorene bazene biće 300 dinara, dok će ona posle 16 sati stajati 200, a za decu mlađu od sedam godina tokom čitavog dana iznosiće simboličnih 100 dinara.

Takođe, i ove godine za sve sladokusce biće omogućeno noćno kupanje, po ceni od 400 dinara, a u slučaju lošeg vremena na raspolaganju je i zatvoreni bazen u terminu od 12 do 18 sati, po istoj ceni od 300 dinara. Za sve koji žele da se obezbede omogućene su mesečne karte za 5.100 dinara, sezonske karte od 10.000 dinara ili godišnje karte po ceni od 25.400 dinara. Omogućeno je i da svi koji žele, mogu da iznajme po pristupačnim cenama bazen ili deo prostora.

Popularni jutarnji termini za građanstvo, kao i penzionere i dalje važe od 6.30 do 8.30 sati, dok je radno vreme sportskog centra radnim danima od 10 do 19 sati, a vikendom od 9 do 19 sati, podseća se u saopštenju. 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.