Pijani vozač pregazio devojku na Smederevcu

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani vozač pregazio devojku na Smederevcu

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila uutorak oko 16.30 na Smederevskom putu poginula je Biljana M. (27), kada je na nju, automobilom marke BMV, naleteo Aleksandar P. (28). On je potom pobegao sa mesta nesreće, ali je brzo uhvaćen, a, prema nezvaničnim informacijama, utvrđeno je da je bio u alkoholisanom stanju. Nesrećna devojka je oborena na Smederevskom putu kod skretanja za Zaklopaču. Vozač automobila je odmah pobegao sa lica mesta, međutim, brzom intervencijom policijskih službenika >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Grocke uhvaćen je. Tada je utvrđeno da je reč o Aleksandru P. (28), a, prema nezvaničnim informacijama, on je imao više od dva promila alkohola u krvi! Devojka je posle nesreće davala znake života, međutim, preminula je po prijemu u Urgentni centar. Krajem prošlog meseca, takođe na skretanju za Zaklopaču, na Smederevskom putu, u udesu autobusa GSP i putničkog automobila život je izgubila sedamdesetogodišnja žena. Ona je bila suvozač u automobilu marke "fijat panda", koji je iz nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i udario u autobus na liniji 302.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

CG: Kolima ubio policajca i pobegao

Izvor: B92, 22.Jul.2015

Policajac iz Bijelog polja poginuo je na jednom crnogorskom regionalnom putu nakon što ga je udario automobil čiji vozač je potom pobegao, pišu “Vijesti“...Prema navodima podgoričkog medija, Irfan Kujović je stradao u sredu popodne na putu Slijepač most – Pavino polje...Prema nezvaničnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.