Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Okt.2021, 15:19

Petnaesti Festival srpskog filma fantastike u Dvorani KCB

Festival srpskog filma fantastike, 15. po redu, održaće se u Dvorani KCB (Kolarčeva 6), od 29. do 31. oktobra 2021, pod sloganom „Kada padnu maske“. Tokom trajanja festivala biće prikazani kratki i dugometražni filmovi iz Srbije, zemalja bivše Jugoslavije i drugih zemalja sveta, koji se bave najširim spektrom filmske fantastike i horora, nezavisno od produkcijskih … Članak Petnaesti Festival srpskog filma fantastike u Dvorani KCB se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Festival etnografskog filma Vizantrop počinje danas

Izvor: Beta, 20.Okt.2021, 08:28

Treći festival angažovanog etnografskog filma "Vizantrop" počinje danas u Ustanovi kulture "Stari grad" u Beogradu, a do 23. oktobra biće prikazano 29 dokumetarnih filmova autora iz celog sveta.Na festivalu će biti prikazana najnovija ostvarenja svetske i domaće produkcije koja se bave najaktuelnijim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.