Pet osoba lakše povređeno u nesrećama u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 17.Apr.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet osoba lakše povređeno u nesrećama u Beogradu

U saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile tokom noći u Beogradu pet osoba lakše je povređeno, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći. U saobraćajnoj nesreći sinoć u 23.00 časa i osam minuta u Bulevaru Vojvode Mišića lakše su povređeni muškarac star 55 godina i 24-godšnji mladić i devojka. Svo troje su prevezeni u Urgentni centar. U udesu u Gandijevoj ulici lakše je povređen muškarac, dok je u nesreći na Brankovom mostu lakše povrede zadobila žena (30). Ekipi Hitne pomoći najviše su se javljali srčani bolesnici, astmatičari, a tokom noći bilo je tuča i i intervencija zbog problema sa alkoholisanim osobama.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ostao bez nogu dok je obrađivao njivu

Izvor: RTS, 18.Apr.2016, 09:00

Stariji meštanin Sićeva teško je povređen kada mu je motokultivator zahvatio obe noge dok je obrađivao njivu, rečeno je u niškoj Hitnoj pomoći. . Nesreća se dogodila u nedelju oko 15.00 sati, a muškarac star 72 godine...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.