Pet firmi kitilo bi grad

Izvor: Večernje novosti, 02.Sep.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet firmi kitilo bi grad

Zatvoren tender za nabavku dekorativne rasvete NA tender za nabavku dekorativne rasvete ponude je dostavilo pet firmi. Rok za dostavljanje istekao je juče, a ko će dobiti ovaj posao, vredan oko 300 miliona dinara, biće poznato tokom sledeće nedelje. Kako je istakao zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gradska komisija će odlučiti sa kojom firmom će sklopiti ugovor. Pročitajte još: Delfini među ukrasima - Prošle godine dekorativnom rasvetom bile su okićene 54 zgrade, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << a bili su osvetljeni i spomenici kulture na javnim površinama - rekao je Vesić. - Ove godine planiramo da novogodišnju rasvetu postavimo na 20 novih lokacija. Biće osvetljeni Hram Svetog Save, Skadarlija, Slavija, Tašmajdan, Akademski park, Kalemegdan, Cvetni trg i Palata Albanija. Novina je da će biti okićeni centri prigradskih opština. Dekorativnu rasvetu postavićemo u Mladenovcu, Obrenovcu, Barajevu, Surčinu, Grockoj, Sopotu i Lazarevcu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Rekonstrukcija Ulice Matice srpske koštaće 60 miliona, problem sa DIVLJOM GRADNJOM

Izvor: Blic, 02.Sep.2018

Radovi na rekonstrukciji Ulice Matice srpske koji podrazumevaju zamenu asfalta i uređenje trotoara na deonici dugačkoj dva kilometra koštaće 60 miliona dinara, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić prilikom obilaska ove saobraćajnice na Mirijevu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.