„Pazl grad danas se ponovo otvara za najmlađe Beograđane

Izvor: Studio B, 20.Apr.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Pazl grad" danas se ponovo otvara za najmlađe Beograđane

„Pazl grad" na Banjici, koji je tokom zimske pauze bio zatvoren, ponovo će danas otvoriti vrata malim Beograđanima.

Najmanje jednom nedeljno organizovaće se zabavni sadržaji u vidu radionica, igara bez granica na kojima će se predstavljati vrtići, a u igrama će moći da učestvuju i ostali najmlađi posetioci zabavnog parka. Ovaj objekat nije otvoren samo za decu iz voždovačkih vrtića, dostupan je svoj deci Beograda. Radno vreme će zavisiti od obdanice, otvaraće se >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u devet, a zatvarati sa sumrakom, a kao i do sada, korišćenje „Pazl grada" je besplatno za sve posetioce.

Ovaj jedinstveni objekat, koji se nalazi u naselju Banjica, na uglu Crnotravske i Borske ulice, zvanično je prešao u nadležnost grada 22. juna prošle godine i predat je na upravljanje Sekretarijatu za komunalne i stambene poslove. Pored zabave, namera je da se u sadržaj unese i kulturni program, dečje predstave i druge manifestacije kako bi „Pazl grad" postao pravo mesto za decu predškolskog i ranog školskog uzrasta. Ovo mesto ima i dvadesetčevoročasovno obezbeđenje koje će otvarati i zatvarati „Pazl grad" i voditi računa o inventaru.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.