„Parking servis“ vratio novac

Izvor: Blic, 23.Mar.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Parking servis“ vratio novac

Dr Vojislavu Stojšinu u sredu je JKP „Parking servis" vratio osam hiljada dinara koje je platio kada mu je 7. marta sa mesta rezervisanog za invalide pauk odneo automobil. Stojšin je na autobomilu imao zalepljenu invalidsku markicu iz Novog Sada, ali je do zabune došlo jer je njegov automobil registrovan u Beogradu.



- Novac smo mu vratili, ali je problem nastao jer propisom o parkiranju nije obuhvaćeno da vlasnik automobila koji je registrovan u jednom gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << može da ima invalidsku markicu iz drugog grada - kažu iz JKP „Parking servisa", i dodaju da će se na sledećoj skupštini i o tome raspravljati.

Ni u komunalnoj inspekciji nisu hteli da potvrde grešku inspektora Milomira Pokravice, koji je naredio da se vozilo dr Stojšina odnese. - Protiv ovog inspektora neće biti sprovedene nikakve sankcije. Grešku nije napravio naš inspektor, već je do nje došlo zbog toga što iz JKP „Parking servisa" nisu znali da li je invalidska markica validna - kaže za „Blic nedelje" Leposava Petrović, načelnica komunalne inspekcije Savski venac.

A u komunalnoj inspekciji opštine Savski venac malo je reći da su nas danima „vukli za nos", jer su danima odbijali da kažu ime inspektora koji je popisao „propusnicu" za odnošenje automobila.

Da podestimo, dr Vojislavu Stojšinu 7. marta u Resavskoj ulici 41 sa mesta rezervisanog isključivo za invalide odnesen je automobil iako je na njemu imao vidno istaknutu invalidsku markicu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.