Parking servis otkazao ugovor firmi Multikom

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Parking servis" otkazao ugovor firmi "Multikom"

JKP "Parking servis" saopštilo je da je danas otkazalo ugovor firmi "Multikom", u vlasništvu Dragana Đilasa, o korišćenju jednog parking mesta u garaži u Požarevačkoj, jer je utvrđeno da su pregradili deo javne garaže i nezakonito koristili još tri parking mesta JKP "Parking servis" saopštilo je da je danas otkazalo ugovor firmi "Multikom", u vlasništvu Dragana Đilasa, o korišćenju jednog parking mesta u garaži u Požarevačkoj, jer je utvrđeno da su pregradili >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << deo javne garaže i nezakonito koristili još tri parking mesta. Kako se navodi, Ugovor o zakupu parking mesta u garaži sa rezervisanim parking mestima "Požarevačka" firmi "Multikom" otkazan je danas. "Istragom koju je sproveo 'Parking servis' utvrđeno je da je firma Dragana Đilasa, 'Multikom', bespravno koristila tri parking mesta protivno odredbama Ugovora o zakupu", stoji u saopštenju.PROČITAJTE JOŠ: POSLE OSAM GODINA: Parkiranje poskupelo do 20 odsto Prema ugovoru, koji je ta firma potpisala sa "Parking servisom" pre 10 godina, plaćan je parking za jedno putničko vozilo. "Kompanija 'Multikom' je bez dozvole 'Parking servisa' pregradila deo javne garaže zatvorivši protivpožarni put i parkirala je čak četiri vozila. Utvrđeno je da je Dragan Đilas oteti deo javne garaže koristio i za smeštaj drugih stvari (guma, ormana itd.)", navodi se u saopštenju.PROČITAJTE JOŠ: Samo latinica plaća parking Zbog nepoštovanja odredaba, Ugovor je jednostrano otkazan firmi "Multikom", bez ostavljanja otkaznog roka, dodaju u "Parking servisu". "Firma 'Multikom' mora odmah napustiti objekat, isprazniti ga od svih stvari i vozila, a 'Parking servis' će podneti tužbu za neovlašćeno korišćenje, kao i za naknadu štete. Svako dalje zadržavanje vozila i stvari na tom mestu smatraće se bespravnim i povlačiće pokretanje daljih mera i postupaka", navodi se u saopštenju. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić juče je izjavio da je Đilas "oteo" deo gradske garaže u Požarevačkoj ulici, a da su službe u Parking servisu tek juče otkrile šta se desilo.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

JKP Parking servis otkazao ugovor firmi Dragana Đilasa: Naređeno hitno napuštanje objekta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018

Firmi Dragan Đilasa otkazan je ugovor za korišćenje parking mesta..JKP "Parking servis" saopštio je da je otkazan ugovor firmi Dragana Đilasa "Multikom" o korišćenju jednog parking mesta, jer je utvrđeno da su pregradili deo javne garaže i koristili nezakonito još tri parking mesta...JKP "Parking...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.