Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Dec.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panton boja za 2019 – boja korala

U svetu dizajna, Panton (Pantone) izbor boje za narednu godinu očekuje se sa nestrpljenjem. Za 2019, poznata američka korporacija odabrala je – living coral, pa ako želite da ovom vedrom nijansom osvežite životni prostor ili svoj izgled, počnite odmah. Iz Panton instituta poručuju da je koralno narandžasta istovremeno živa i mirna boja, koja unosi toplinu, … The post Panton boja za 2019 – boja korala appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Living Coral boja 2019. godine

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Dec.2018

Došlo je vrijeme da se oprostimo od ultraljubičaste boje, koja je bila "Pantoneova" boja 2018. godine i da u naš život unesemo mnogo nježniju i živopisniju, koralnu nijansu - Living Coral, formiranu od strane "Pantone" instituta za boje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.