Pančevo: Voda neispravna za piće!

Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2015, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Voda neispravna za piće!

BEOGRAD - Voda iz gradskog vodovoda u Pančevu hemijski je neispravna i građani ne treba da je upotrebljavaju za piće, saopštilo je večeras Ministarstvo unutrašnjih poslova.MUP je uputio cisterne sa pijaćom vodom koje će stići večeras u Štab za vanredne situacije Grada Pančeva, a nakon završetka tehničke procedure u narednih nekoliko sati biće dostupne građanima.Građani će moći da se snadbeju vodom za biće u centru grada ispred SO Pančevo, mesnoj zajednici "Strelište", mesnoj zajednici "Mladost" i mesnoj zajednici "Kotež".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voda u Pančevu neispravna za piće

Izvor: Prva.rs, 06.Jun.2015, 03:10

Ona je u izjavi Tanjugu precizirala da predstavnici Zavoda danas posle podneva, na nalog Vodovoda, uzimaju 14 uzoraka vode koji će potom biti prosleđeni na analizu.. "Pošto analiza jednog uzorka traje oko sat i po, očekujemo da ćemo večeras posle 22 sata imati sve rezultate", dodala je Sarić...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.