PUNO I NA BAZENU Beograđani preplavili kupališta

Izvor: Blic, 23.Jul.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUNO I NA BAZENU Beograđani preplavili kupališta

Mesto više za peškir tražilo se danas i kraj bazena SRC"Milan Gale Muškatirović" gde su mnogi Beograđani iz svih delova grada pronašli spas od vrućine uživajući u kupanju, čitanju knjige u hladovini ili degustaciji sladoleda.

- Živim na Bežaniji ali kad god je toplo dolazim ovde da uživam. Voda je divna i sve mi odgovara, ali mi se čini da ima manjka sunocobrana - kaže Petar J.

Ipak, čini se da sunce nije smetalo mnogobrojnim posetiocima koji su se, ispruženi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na peškirima, nadali da će do večeras biti koju nijansu tamniji.

Na ležaljkama su bile i Maja S. sa Novog Beograda i Vesna U. iz Borče, koje redovno posećuju ovaj bazen.

- Uživamo u vodi i suncu i često dolazimo na ovaj bazen od kada je renoviran - kažu one.

I dok su stariji većinom sedeli u restoranu ili ćaskali na tribinama, gotovo sva deca bila su u bazenu. Osim pod budnim okom roditelja, na njih je motrio i spasilac.

- Danas je došlo najviše ljudi u poslednjih nekoliko dana, a sutra očekujemo još više - kaže spasilac Stefan, i dodaje da, i pored velikog broja ljudi, već duže vreme nije bilo nikakvih incidenata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.