PUCNJAVA NA DEDINJU Muškarac ranjen u stomak

Izvor: Blic, 22.Jul.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA NA DEDINJU Muškarac ranjen u stomak

Jedan muškarac(25) upucan je večeras oko 23 sata na Dedinju.

Kako u Hitnoj pomoći navode, do nesreće je došlo u 22.51 u Ulici majora Jagodića 4.

- Povređeni ima prostrelnu ranu u predelu donjeg dela stomaka i prevezen je u Urgentni centar - rekli su u Hitnoj pomoći.

Kako nezvanično saznajemo, do pucnjave je došlo u kafiću u toj ulici, a prethodila joj je prepirka, navodno zbog devojke. Očevici tvrde da je za stolom sedelo nekoliko gostiju mlađeg uzrasta, te da policija još uvek traga za počiniocem ovog dela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava na Dedinju, ranjen muškarac

Izvor: B92, 22.Jul.2017

Jedan muškarac upucan je u predelu stomaka u subotu oko 23 h u beogradskom naselju Dedinje...Kako u Hitnoj pomoći navode, do nesreće je došlo u 22.51 u Ulici majora Jagodića 4, javlja "Blic"..."Povređeni ima prostrelnu ranu u predelu donjeg dela stomaka i prevezen je u Urgentni centar", rekli su...

Nastavak na B92...

U pucnjavi u Beogradu ranjen muškarac

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2017, 08:29

BEOGRAD - Dvadesetpetogodišnji muškarac ranjen je u kafiću na Dedinju i ima prostrelnu ranu u predjelu donjeg dijela stomaka...On je prevezen sinoć u Urgentni centar, rečeno je u Hitnoj pomoći...Ranjavanju je prethodila prepirka zbog djevojke, prenose beogradski mediji...Policija još uvijek traga...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.