PUCNJAVA IZ AUTOMOBILA NA NOVOM BEOGRADU: Izrešetan crnogorski narko-bos (VIDEO)

Izvor: S media, 03.Mar.2013, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA IZ AUTOMOBILA NA NOVOM BEOGRADU: Izrešetan crnogorski narko-bos (VIDEO)

U Beogradu je sinoć "izrešetan" muškarac koji je lekarsku pomoć potražio sam u ambulanti Hitne pomoći, rekla je jutros portparolka te gradske službe Nada Macura.

"U ambulantu u ulici Franša Deperea ušao je muškarac star oko 45 godina s prostrelnim ranama na telu. Njemu je odmah pružena lekaraska pomoć", kazala je Macura.

Lekari su konstatovali da ima četiri rane od vatrenog oružja, a posle ukazane pomoći kolima Hitne pomoći je prevezen >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Urgentni centar.

Prema rečima dr Macure, ranjeni muškarac je dovezen taksijem do ambulante u Gadskom zavodu za Hitnu medicinsku pomoć. Po ulasku odmah je rekao lekarima da je pogođen i počeo je da se skida. Lekari su konstatovali da ima dve prostrelne rane u vratu, povredu stomaka, a jedno zrno je pogodio i desnu ključnu kost. Ranjenom čoveku uključena je infuzija i on je posle zbrinjavanja prevezen, u stabilnom stanju, u Urgentni centar.

Kako agencija Beta nezvanično saznaje, na njega je pucano iz automobila u pokretu na Novom Beogradu, u Ulici Vladimira Popovića.

Prama pisanju Kurira, ranjeni mladić je crnogorski državljanin Marko Ljubiša zvani Kan (45). On je policiji poznat odranije - ranjen je u Beogradu, ispred Arene, posle utakmice Partizan - Panatinaikos 2009. godine. Tom prilikom zadobio je ustrelnu ranu u vrat, a policija je zaključila da je reč o nekim njegovim neraščišćenim kriminalnim računima. Da zlo bude veće, zalutali metak završio je u leđima slučajne prolaznice, koja je takođe bila na utakmici.

Marko Ljubiša je u rodnoj Crnoj Gori odgovarao zbog razbojništva, a njegovo ime dovodi se u vezu s narko-biznisom ne samo u domovini već i širom Evrope.

(Beta, Tanjug, Kurir)

Foto: Ilustracija, Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

PUCNJAVA IZ AUTOMOBILA NA NOVOM BEOGRADU: Izrešetan crnogorski narko-bos

Izvor: medio.rs, 03.Mar.2013

Crnogorski državljanin Marko Ljubiša ranjen iz automobila u pokretu na Novom Beogradu, u Ulici Vladimira Popovića. Povređeni došao sam do ambulante Hitne pomoći i zatražio pomoć.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.