PROTEST U BEOGRADU (DAN 5) Među prvima ispred Narodne skupštine stigao DŽO SA BAGEROM

Izvor: Blic, 07.Apr.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTEST U BEOGRADU (DAN 5) Među prvima ispred Narodne skupštine stigao DŽO SA BAGEROM

"Protest protiv diktature" ulazi u svoj peti dan. O svemu što se dešava na beogradskim ulicama, kao i uvek, saznajte prvo uz sajt "Blica".

OKUPLJANJE KASNI ZBOG KIŠE, ULICA BLOKIRANA

Kiša je očigledno omela i usporila Beograđane, pa je na početku okupljanja ispred Doma Narodne skupštine prisutno tek nekoliko desetina protestanata koji su blokirali saobraćaj na potezu između Takovske i Trga Nikole Pašića.

Među prvima je ispred parlamenta stigao Bagerista Džo, a jedan od okupljenih nosi i transparent sa obaveštenjem "Sutra u 12".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PROTEST U BEOGRADU (DAN 5) Novi zahtevi demonstranata "HAPSITE TAJKUNE"

Izvor: Blic, 07.Apr.2017

"Protest protiv diktature" ulazi u svoj peti dan. O svemu što se dešava na beogradskim ulicama, kao i uvek, saznajte prvo uz sajt "Blica"...LAJANJE KOD VUKOVOG SPOMENIKA..Kolona je kod Vukovog spomenika zastala gde je cela masa lajala, ali i ujedno i skakala u ritumu parola i skandiranja, da bi na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.