PROMENA TRASE NA LINIJAMA 531 I 532

Izvor: Kurir, 04.Maj.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENA TRASE NA LINIJAMA 531 I 532

BEOGRAD - Autobusi na linijama 531 i 532, koji saobraćaju od Banovog brda do Rušnja, od danas saobraćaju delimično izmenjenom trasom, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Slobo Mirković.

Trase autobusa na linijama 531 od Banovog brda do Rušnja i 532 Banovo brdo - Rušanj (Ulica oslobođenja) delimično su izmenjene jer vozila u smeru ka Rušnju neće ubuduće svraćati na terminus groblje Orlovača. Izmena ove trase važi samo za radne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dane.

Na beogradske ulice jutros je izašlo 1.337 vozila gradskog prevoza, od kojih 132 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.108 autobusa i saobraćaj se trenutno odvija bez zastoja, precizirao je Mirković.

Mirković je podsetio da se prodaja pretplatnih karata za prevoz za maj i dalje obavlja na svim prodajnim mestima do 5. maja, a da će na pojedinim prodajnim mestima "markice" biti moguće kupiti i do 17. maja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.