PRODUŽEN TENDER ZA SLAVIJU, prijave se primaju do 21. februara

Izvor: Blic, 06.Feb.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUŽEN TENDER ZA SLAVIJU, prijave se primaju do 21. februara

Tender za izvođenje radova na Slaviji, u Bulevaru oslobođenja, Ruzveltovoj i Mije Kovačevića produžen je za dve nedelje, pa će umesto sutra, koverte sa ponudama biti otvorene 21. februara. Nadamo se samo da se neće ponoviti situacija kao sa prvim propalim tenderom za rekonstrukciju saobraćajnica na Slaviji koji je osam puta odlagan.

Ipak, kako je najavio gradski menadžer Goran Vesić, ovo neće uticati na radove koji bi trebalo da budu završeni do kraja godine, na kompletnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potezu od Slavije do Veterinarskog fakulteta.

Osim ovog tendera, koji je raspisala Evropska banka za obnovu i razvoj, ranije je rok produžen i za dva tendera Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

U pitanju je projekat pešačke pasarele od Savskog keja do Kalemegdana, za koji je prvobitan rok bio 30. decembar, ali je više puta pomeran i najnoviji termin je 10. februar. Takođe, pomeren je i rok za dostavljanje ponuda za postavljanje šina preko mosta na Adi i to za 14. februar, a prvobitno je bio određen 9. januar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.