PRODAJU ZGRADU u centru Beograda gde se nekad nalazila KULTNA KAFANA

Izvor: Blic, 08.Nov.2017, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODAJU ZGRADU u centru Beograda gde se nekad nalazila KULTNA KAFANA

Još jedna atraktivna prestonička zgrada, na još atraktivnijoj lokaciji, danas je ponuđena na prodaju, a da se radi o unosnom biznisu svedoči i početna cena od 5,24 miliona evra koliko se traži za objekat od 2.875 kvadrata.

Radi se o zgradi u Makedonskoj 44, na uglu ove ulice i Kondine, prekoputa "Politike", čiji su suvlasnici "Jugobanka" u stečaju i "Jubanka", a koja je poznata, između ostalog i po tome što se u njenom prizemlju svojevremeno nalazila jedna od najčuvenijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << beogradskih kafana "Pod lipom" koja je zvanično zatvorena 2003. godine.

Podsetimo, u poslednjih godinu dana prodato je nekoliko velikih zgrada u srcu prestonice: "Beobanka" na Zelenom vencu, "Depo" u Bulevaru kralja Aleksandra, "Jugoeksport" na Trgu republike...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRODAJU ZGRADU u centru Beograda gde se nekad nalazila KULTNA KAFANA

Izvor: Press, 08.Nov.2017

. Još jedna atraktivna prestonička zgrada, na još atraktivnijoj lokaciji, danas je ponuđena na prodaju, a da se radi o unosnom biznisu svedoči i početna cena od 5,24 miliona evra koliko se traži za objekat od 2.875 kvadrata.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.