PRINC FILIP UČESTVUJE NA BEOGRADSKOM MARATONU

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRINC FILIP UČESTVUJE NA BEOGRADSKOM MARATONU

BEOGRAD - Na ovogodišnjem Beogradskom maratonu, koji se održava 17. aprila, trčaće i princ Filip Karađorđević kako bi našao sponzore za Fondaciju princeze Katarine i prikupio sredstva za pomoć deci sa invaliditetom u Srbiji, saopšteno je iz Kancelarije njegovog oca princa Aleksandra Karađorđevića.

U pismu koje je uputio potencijalnim pokroviteljima princ Filip Karađorđević navodi da će trčati Beogradski polumaraton i poziva sponzore da podrže aktivnosti Fondacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koja se već deset godina izuzetno angažuje na pomoći svima onima kojima je najneophodnija, bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost.

On je poželeo da Beogradski maraton postane međunarodni događaj u rangu najznačajnijih dobrotvornih događaja i napomenuo da će sva prikupljena sredstva biti upotrebljena za pomoć deci sa invaliditetom.

Beogradski maraton održaće se po 24. put u nedelju, 17. aprila, i u njemu će učestvovati oko 40.000 rekreativaca i atletičara iz celog sveta.

Maraton se sastoji od trke zadovoljstva na pet kilometara, polumaratona i maratona, a predstavlja jedan od glavnih sportskih događaja koji se tradicionalno obeležavaju u Srbiji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Princ Filip trči na Beogradskom maratonu

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2011

Saopšteno da će princ Filip trčati kako bi našao sponzore za Fondaciju princeze Katarine i prikupio sredstva za pomoć deci sa invaliditetom u Srbiji

Nastavak na Večernje novosti...

Princ Filip trči na BGD maratonu

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Apr.2011

NJ.K.V. Princ Filip Karađorđević 17. aprila dolazi iz Londona da bi trčao na 24. Beogradskom maratonu, kako bi prikupio sredstva za Fondaciju Princeze Katarine za pomoć deci sa invaliditetom u Srbiji.. . U pismu upućenom potencijalnim pokroviteljima NJ.K.V. Princ Filip je poželeo da Beogradski...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Princ Filip na Beogradskom maratonu

Izvor: Glas javnosti, 02.Apr.2011, 08:04

BEOGRAD - Na ovogodišnjem Beogradskom maratonu, koji se održava 17. aprila, trčaće i princ Filip Karađorđević kako bi našao sponzore za Fondaciju princeze Katarine i prikupio sredstva za pomoć deci sa invaliditetom u Srbiji, saopšteno je iz Kancelarije njegovog oca princa Aleksandra Karađorđevića...U...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.