PREPUNE KLUPE U predivnom prolećnom danu na Tašu uživala je i jedna Ruskinja, evo zašto

Izvor: Blic, 02.Feb.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPUNE KLUPE U predivnom prolećnom danu na Tašu uživala je i jedna Ruskinja, evo zašto

Današnjih 17 stepeni Beograđani su jedva dočekali i preplavili su ulice i parkove, kako bi uživali u prolećnom vremenu. Najveća gužva bila je na Tašmajdanskom parku, gde je svaka klupa bila zauzeta.

Snežana i Radmila iskoristile su današnje sunčano vreme kako bi prošetale. Kako kažu, Tašmajdanski park im je omiljeni, jer tu godinama dolaze.

- Prijateljice smo već skoro 30 godina i ovde dolazimo često. Ovde možemo na miru da pričamo i uživamo u prolećnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << temperaturi. Nije zdravo da u februaru bude ovoliko toplo, ali predah od hladnoće dobro dođe - kaže Snežana.

U parku se nekoliko stotina mališana radosno igralo, a za red na ljuljašku čekali su po nekoliko minuta. To vreme iskoristili su jureći se i igrajući "šuge".

Marko (8) došao je sa bakom na Tašmajdan jer mu roditelji rade. Kako kaže, ovde dolazi često da se igra sa drugarima.

- Volim ove velike ljuljaške jer može nas troje da se ljulja. To je mnogo zabavno - priča nam Marko, dok u trku baca jaknu pored obližnje klupe.

Pauzu na poslu Kaća (24) je iskoristila čitajući knjigu u parku. Kako kaže u Beograd je došla pre četiri godine iz Sankt Peterburga.

- Beograd je prelep, a klima odlična. Nisam navikla na ovako lepo vreme, jer u mom rodnom gradu je mnogo hladno. Obožavam vaše sunce pa često dolazim u ovaj park. To mi prija - kaže Kaća.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.