PREPORUKA VLADE POSLODAVCIMA: Zaposlenima koji odsustvuju sa posla zbog potvrđenog COVID-19 ili su zolovani PUNA PLATA!

Izvor: Kurir, 03.Apr.2020, 19:28

PREPORUKA VLADE POSLODAVCIMA: Zaposlenima koji odsustvuju sa posla zbog potvrđenog COVID-19 ili su zolovani PUNA PLATA!

Poslodavcima u Srbiji preporučeno je da zaposlenima koji privremeno odsustvuju sa rada zbog potvrđenog COVID-19, ili naloženih mera izolacije i samoizolacije obezbede pravo na isplatu naknade zarade u visini od 100 procenata, navodi se u zaključku Vlade Srbije koji je danas objavljen u Službenom glasniku.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Objavljena preporuka Vlade o zaradama

Izvor: B92, 03.Apr.2020

Beograd -- Vlada Srbije objavila je preporuku o zaradama u toku vanrednog stanja...Poslodavcima u Srbiji preporučeno je da zaposlenima koji privremeno odsustvuju sa rada zbog potvrđenog COVID-19, ili naloženih mera izolacije i samoizolacije obezbede pravo na isplatu naknade zarade u visini od 100...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.