PREDIZBORNA BRUKA Ime jednog predsedničkog kandidata ispisivali po pešačkim prelazima i trotoarima

Izvor: Blic, 30.Mar.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDIZBORNA BRUKA Ime jednog predsedničkog kandidata ispisivali po pešačkim prelazima i trotoarima

Lepili su plakate po banderama, autobuskim stajalištima, na ulazima u zgrade i na hiljade drugih mesta, ali su aktivisti jednog predsedničkog kandidata baš preterali.

Trotoari na Dorćolu su danas osvanuli ižvrljani sprejom, uz jasno korišćenje unapred pripremljenih šablona. Međutim, vrhunac je predstavljalo uništavanje saobraćajne signalizacije, pošto su unakaženi i pešaki prelazi sa predizbornim parolama.

Gradskim službama sada preostaje samo da aktivistima dotičnog kandidata zakucaju na vrata i nateraju da nadoknade svu pričinjenu štetu. U suprotnom, svako će sutra moći da ispisuje grafite po ulicama i trotoarima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.