PREDAVANJE O ZDRAVIM STILOVIMA ŽIVOTA

Izvor: Kurir, 17.Avg.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDAVANJE O ZDRAVIM STILOVIMA ŽIVOTA

BEOGRAD - Predavanja o zdravim stilovima života održana su u Info room-u Kancelarije za mlade grada Beograda, u okviru projekta "Prvi pokret", saopšteno je iz te kancelarije.

Prisutni su mogli da čuju koje su to najčešće greške koje prezaposleni ljudi prave u vezi sa ishranom i na šta sve treba obratiti pažnju ukoliko želimo da se hranimo racionalno i zdravo.

Rajko Tanasijević, viši dijetetičar i nutricionista, poslao je poruku prisutnim mladim ljudima da je zdrava >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ishrana i nutritivno bogatija, ali i ekonomski opravdanija od brze hrane na koju su se danas mnogi navikli.

Autor projekta "Pobedi dijabetes" Ninoslav Rašković, koji uprkos toj bolesti trči maratone, poručio je prisutnima da je za zdrav i aktivan život potrebna samo odluka.

Besplatni program "Prvi pokret" održava se svakog ponedeljka u okviru besplatnih programa koji se tokom avgusta organizuju u Info room-u smeštenom u Ulici 1.300 kaplara 2 (bočni ulaz Zadužbine Ilije M. Kolarca).

Zainteresovani se mogu prijaviti i u trećoj sedmici programa, dok više informacija mogu dobiti na sajtu: www.trcawe.rs ili www.kancelarijazamlade.rs, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.