PREDAO SE Uhapšen policijac koji je ubio oca u Zemunu

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDAO SE Uhapšen policijac koji je ubio oca u Zemunu

Policajac Dragan Mudrić (33) uhapšen je kasno sinoć nakon što je u porodičnoj kući u Zemunu ubio oca Jovicu Mudrića.

Kako saznajemo, Mudrić se sam predao interventnoj policiji koja ga je uhapsila.

Nakon što je ubio oca, Dragan Mudrić se zaključao na spratu kuće, dok je Jovičino telo pronađeno u prizemlju njihovog doma. Na lice mesta je stiglo oko deset patrola policije i Hitna pomoć. Dojavu da se u kući odigrala tragedija policiji su prijavili građani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje je uplašila pucnjava.

Ubrzo su pristigli i pregovarački tim MUP Srbije, kao i forenzičari.

Oko 00.45 sati začuli su se povici i udarci kada je interventna jedinica provalila u kuću, ali nedugo zatim, iz razgovora policajaca moglo se zaključiti da ubicu ne mogu da pronađu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RASPLET DRAME Policajac pozvao starešinu nakon što je ubio oca, pa se predao

Izvor: Blic, 04.Sep.2015

Policajac Dragan Mudrić (33) uhapšen je tokom noći nakon što je u porodičnoj kući u Zemunu ubio oca Jovicu Mudrića...Sumnja se da je osumničeni ispalio više projektila u gornji deo glave svog oca i na taj način ga usmrtio, nakon čega se udaljio sa lica mesta, navodi se u saopštenju MUP-a...Nekoliko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.