POTRESNA ISPOVEST RAŠE POPOVA: Obesne ratničke igre su uzele maha (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Nov.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNA ISPOVEST RAŠE POPOVA: Obesne ratničke igre su uzele maha (VIDEO)

Kada pišem bajke, ja zamišljam zle veštice, vile, đavole, zle đavolke, a ne zamišljam ljude kao zle. Nisam ni sanjao da ovo može da mi se dešava

Kada pišem bajke, ja zamišljam zle veštice, vile, đavole, zle đavolke, a ne zamišljam ljude kao zle. Ja sam malo naivni bajkopisac. Nikada nisam ni sanjao da će me napasti maloletna banda koja nije gladna, već željna novca - počinje svoju ispovest Raša Popov, razočaran ponašanjem dece, kojoj je inače posvetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dobar deo svoje novinarske karijere.

Vest o napadu na Rašu Popova (81) odjeknula je u javnosti upozoravajući da žrtva nevaspitanja i odsustva ljudskosti može da bude bilo ko od nas. Poznati televizijski novinar iskomentarisao je neprijatni napad koji je doživeo od strane maloletne braće I. N. (10) i J. N. (11), podsećajući da ova deca do sada imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa.

Braća su Popova sačekala ispred ulaza u zgradu na Paliluli i zahtevali od njega da im da novac. Nezadovoljni sumom koju im je dao, dečaci su pratili književnika do sprata na kojem živi, gde su ga maltretirali. Srećom, Raša je uspeo da se izvuče i uđe u stan.

Prema rečima zvezde dečje televizijske emisije “Fore i fazoni”, kraj grada u kojem on živi nije nimalo bezbedan jer postoji grupa mladića, između 11 i 14 godina, koja teroriše i pljačka starije sugrađane.

Foto: Telegraf.rs

Popov kaže da mu se ovakav incident nije desio prvi put. Naime, prošle godine, Raša je bio žrtva pljačke kada mu je grupa mladića otela honorar u iznosu od 200 evra, a do danas su se dogodile još tri pljačke samo u njegovoj zgradi.

Naš sagovornik podseća da su pljačke, zastrašivanja i teror oduvek postojali, ali ističe da su “obesne ratničke igre protiv starijeg čoveka uzele maha”.

Pogledajte video u kojem Raša Popov otkriva šta mu leži na duši posle napada:

Podsećamo da su ozloglašena braća u septembru već pretukla jednog starca, koji je posle toga preminuo.

(Mihajlo Pavić / D. Čavić)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.