POŠTUJETE PRAVILA: Sutra se završava sezona na Adi, nema kupanja do sledećeg leta

Izvor: Telegraf.rs, 10.Sep.2016, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŠTUJETE PRAVILA: Sutra se završava sezona na Adi, nema kupanja do sledećeg leta

Zvanična sezona kupanja na Savskom jezeru na Adi Ciganliji zavrsava se sutra u 19 sati, spuštanjem Plave zastave koja se po peti put vijorila na popularnom "Beogradskom moru", kao dokaz izuzetno visokog nivoa bezbednosti i usluga.

- I ove godine Javno preduzeće "Ada Ciganlija" dalo je maksimum svojim mogućnosti u cilju obezbeđivanja raznovrsnosti sadržaja i omogućavanja svim posetiocima da pronađu svoj kutak i interesovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u našoj zelenoj oazi - piše u saopštenju.

Foto: Uglješa Rašević

Kako se navodi, tokom protekle sezone akcenat je ponovo stavljen na bezbednost kupača, te je spasilačka služba imala 28 uspešnih intervencija i još jednom pokazala zašto je kupalište na Savskom jezeru jedno od najbezbednijih kupališta u Evropi.

JP "Ada Ciganlija" se jos jednom zahvaljuje svim posetiocima i poziva da se uzdrze od kupanja u Savskom jezeru u narednom periodu jer voda ubrzo nece zadovoljavati temperaturne parametre koji su adekvatni za bezbedan boravak i kupanje, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.