POSLE SEDAM ODLAGANJA OTVOREN TENDER ZA SLAVIJU Četiri kandidata za gradnju fontane!

Izvor: Blic, 20.Jul.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE SEDAM ODLAGANJA OTVOREN TENDER ZA SLAVIJU Četiri kandidata za gradnju fontane!

Posle sedam odlaganja, danas su konačno otvorene tenderske ponude za izgradnju fontane na Slaviji, a komisiji u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda danas su predstavljene četiri ponude.

Procenjena vrednost javne nabavke je 230 miliona dinara neto, a ponuđene cene kreću se između 182 i 230 miliona dinara. U pitanju su četiri grupe izvođača. I dok je u jednoj od njih JKP "Beograd put", za radove oko fontane zainteresovana je i jedna crnogorska firma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a kao potencijalni podizvođač u okviru jedne grupe našlo se i preduzeće iz Budimpešte.

MEKSIČKA SERIJA Tender za fontanu na Slaviji odložen po sedmi put

Nakon završetka tendera, slede žalbe ponuđača, a zatim potvrda odabira najbolje ponude i potpisivanje ugovora. Od trenutka uvođenja u posao, izabrani izvođač ima rok od 155 dana da završi radove. Osim na samoj fontani, njega očekuju i poslovi hidroizolacije, električne instalacije, ugrađivanje dekorativnog osvetljenja, uređenje travnjaka i raščišćavanje terena, kao i demontaža postojećih objekata, uključujući i podzemnu grobnicu Dimitrija Tucovića.

Kako bilo, jasno je da radovi u idealnom slučaju mogu da budu gotovi krajem januara naredne godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEMA RADOVA NA SLAVIJI PRE 2017? Propao tender za saobraćajnice, za fontanu četiri kandidata

Izvor: Blic, 20.Jul.2016

Radovi na rekonstrukciji Trga Slavija, po svemu sudeći, neće početi pre 2017. godine! Iako su danas, posle sedam odlaganja, konačno otvorene tenderske ponude za izgradnju fontane na Slaviji, glavni tender za rekonstrukciju saobraćajnica moraće da bude ponovljen!..- Na ovom tenderu smo dobili dve...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.