POKLON UZ DANAŠNJI BLIC Sa audio bajkama Ružno pače i Mala sirena praznici će biti još lepši

Izvor: Blic, 05.Jan.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLON UZ DANAŠNJI BLIC Sa audio bajkama "Ružno pače" i "Mala sirena" praznici će biti još lepši

Poranili smo da bismo mališanima nabavili "Ružno pače" i "Malu sirenu". Praznici su, i svi ćemo uživati u bajkama, kažu čitaoci "Blica" koji su jutros uz primerak naših novina na poklon dobili i audio bajku.

Penzioner Dragan Mitrović (61) požurio je jutros da kupi bajke za svog unuka. Kaže da jedva čeka da mu odnese novi cd jer uživa u njegovoj radosti kad vidi omiljeni poklon.

- Unuk Aleksa živi u Zemunu ali ja imam taj lep porodični zadatak da sakupljam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bajke za njega. Srećan sam kad vidim koliko se raduje. Danas su na redu "Ružno pače" i "Mala sirena", veruje da će mu se dopasti kao i prethodne bajke. Divna akcija za naše mališane - kaže Mitrović.

Saobraćajni tehničar Goran Marinić (44) redovno kupuje "Blic" a ponedeljku se naročito raduje.

- Imam dve ćerke od 13 i 17 godina. Starija je prerasla bajke, ali mlađa ih i dalje čita. Omiljena joj je Pepeljuga, a juče me je podsetila da ne zaboravim današnji poklon. Sigurno jedva čeka da dođem kući - nasmejan je Marinić.

Ugostiteljka Rada Žeželj (41) bajke kupuje za unuku koja sa roditeljima živi u inostranstvu.

- Da, tako je, već imam unuku, rano sam postala baka. Ona ne živi u Srbiji, ali ja kupujem sve bajke pa ih spakujem i pošaljem. Znam da se raduje, i znam da će njeni roditelji čim se budemo čuli, pitati da li sam joj kupila nove bajke - kaže Rada.

Vozač Dejan Ignjatović (40) ima sina i ćerku i kaže da su praznici mnogo lepši uz crtaće. Okupljaju porodicu, a koliko im se raduju deca, toliko i odrasli. Kaže, nije loše ponekad vratiti se u detinjstvo, barem kroz bajke.

-  Po ceo dan se u kući čuju razni crtaći. Ponekad se pitam da li deca znaju šta gledaju - uz osmeh kaže Ignjatović.

I ovog ponedeljka požurio je u prodavnicu i kupio primerak "Blica".

- Imam sina od pet godina i ćerku od 12. Jedva čekam da popodne dođem kući jer sam sinu juče rekao da je danas ponedeljak i da ćemo dobiti poklon. Obožava ove bajke, jer su sinhronizovane - kaže on.

Na zahtev brojnih čitalaca, "Blic" je za januar pripremio najzanimljivije avanture junaka legendarnih bajki za decu - "Zlatokosa", "Mala sirena", "Ružno pače", "Palčica", "Princeza na zrnu graška" i mnoge druge.

Bajke čita naša poznata glumica Tamara Dragičević. Kao junakinja "Blicovih" bajki za decu. Ona nam je otkrila da je ponosna na sebe i da je uživala u čitanju bajki iako priznaje da je ovo bio jedan od zahtevnijih zadataka koje je imala .

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.