POGINUO MOTOCIKLISTA U VOJISLAVA ILIĆA

Izvor: Kurir, 06.Avg.2011, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINUO MOTOCIKLISTA U VOJISLAVA ILIĆA

BEOGRAD - U sudaru motora i automobila, koji se sinoć oko jednog sata posle ponoći dogodio u ulici Vojislava Ilića, život je izgubio vozač motora, star 25 godina, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U naselju Ripanj, juče oko 20 sati, u bunar je upao muškarac star 40 godina koji, kako je Macura rekla agenciji Beta, ne zna kako je dospeo u bunar. Izvučen je pomoću užeta, kazala je Macura, navodeći da je on tom prilikom zadobio povredu na lumbalnom delu kičme i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << razderotinu na glavi.

Ona je dodala da je Hitna pomoć intervenisala i u Šangajskoj ulici u Batajnici, gde je oko 23 sata u saobraćajnoj nesreći, povređen muškarac star 25 godina, koji je prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnom cetra.

Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 112 puta, od čega je 18 intervencija obavljeno na javnom mestu, kazala je Macura, dodajući da su se tokom prethodne noći, toj službi najviše javljali asmatičari i srčani bolesnici. Usled toplog i sparnog vremena građanima se preporučuje što više odmora, mediteranska ishrana i lagano odevanje, a poseban oprez savetuje se kupačima prilikom ulaska u vodu, jer se prethodnih dana voda ohladila, dodala je Macura.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.