PODELA BROJEVA ZA IZDAVANJE BUS PLUS KARTICA

Izvor: Kurir, 31.Jan.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODELA BROJEVA ZA IZDAVANJE BUS PLUS KARTICA

Bus plus sistem izašao je u susret Beograđanima i počeo podelu brojeva kako bi građani znali vreme kad dolaze na red

BEOGRAD - Veliki broj Beograđana, nažalost, sačekao je poslednje dane pred početak rada „Bus plus” sistema 1. februara da bi izvadio personalizovane kartice.

Uprkos činjenici da radi čak 56 šaltera, stvorile su se velike gužve i to po izuzetno hladnom vremenu, saopštavaju iz „Bus plus” sistema.

U nameri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da i ovoga puta izađe u susret Beograđanima, „Bus plus” je preduzeo niz mera za prevazilaženje ove sitauacije.

Na svim mestima vrši se podela brojeva kako bi građani znali kada tačno dolaze na red, dakle u koje vreme.

Direkcija za javni prevoz grada Beograda donela je odluku da svim sugađanima starijim od 65 godina koji nisu izvadili nove kartice, stare povlastice i markice važe do 15. februara.

Na lokaciji „Palata Beograd” dupliran je broj šaltera, jer je u zatvorenom prostoru, kako građani ne bi čekali na otvorenom.

Ukoliko i pored svih ovih mera sugrađani ne stignu da izvade karticu a dobiju broj o zakazanom terminu, mogu da ga koriste kao validnu kartu do 5. februara.

Podsećamo da svi građani na 800 prodjnih mesta mogu da kupe papirnu nepersonalizovanu kartu koja im važi tri meseca a dopunjava se iznosom do 600 dinara, te i na taj način mogu da plate vožnju prevozom dok ne izvade personalizovanu karticu.

Napominjemo da će personalizovane kartice moći da se izvade i posle 1. februara, dodatna mesta se neće gasiti sve dok bude bilo potrebe, a nakon toga šalteri za dobijanje ove vrste kartica nastaviće da rade u poslovnicama MTS-a, objektima „Tempa”, „Erste” banke, Skenderbegovoj u GSP-u i na šalterima „Laste”, saopštavaju iz „Bus plus” sistema.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.