Otvoreni bazeni u Obrenovcu, Pančevcima sutra kreće sezona brčkanja

Izvor: Blic, 19.Jun.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreni bazeni u Obrenovcu, Pančevcima sutra kreće sezona brčkanja

Letnja sezona kupanja na otvorenim bazenima u Obrenovcu je počela danas, a prvog dana ulaz je besplatan.

Letnji bazen u Obrenovcu će do kraja sezone raditi svakog dana od 10 do 19 sati. Bilo da se povremeno bućnu ili celog leta ne izlaze iz bazena, odrasli će moći da pronađu paket koji im najviše odgovara.

Što se najmlađih Obrenovčana tiče, deca do tri godine kupaće se besplatno, dok će roditelji klinaca do sedam godina dnevnu kartu plaćati 72 dinara ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izdvojiti 2.000 dinara za sezonsku propusnicu. Za neumorno spuštanje toboganom tokom celog dana postoji posebna karta koja iznosi 100 dinara. Slobodan ulaz pripremljen je za učenike osnovnih i srednjih škola svake srede.

Karta u Pančevu samo 150 dinara

U Pančevu sezona kupanja počinje sutra, radno vreme za građane na bazenu "Mladost" je od 10 do 18 časova svim radnim danima, osim ponedeljkom, kada bazen neće raditi. Pančevci će subotom uživati u prijatnoj vodi od 12 do 17 sati, a nedeljom od 11 do 16. Za odrasle je cena dnevne karte 150 dinara, dok deca imaju popust uz đačku knjižicu i plaćaju 105 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.