Otvoren vrtić Bajka na Čukarici

Izvor: Studio B, 02.Sep.2010, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren vrtić "Bajka" na Čukarici

U naselju Sunčana padina, na površini od preko dve hiljade kvadrata, otvoren je novi vrtić "Bajka".

U vrtić "Bajka" do sada je upisano 268 mališana jaslenog i vrtićkog uzrasta. Objekat u Trebevićkoj 28, površine 2.008 kvadratnih metara, sastoji se od dve lamele, kružnog je oblika i ima veliko dvorište sa malim bazenom.

Novi vrtić otvorila je sekretarka za dečju zaštitu Ljiljana Jovčić .

- Ovo je treći vrtić koji je od januara otvoren na Čukarici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << a nadamo se da ćemo uskoro otvoriti i četvrti u naselju Cerak. U ovom vrtiću ima mesta za 300 mališana i u njemu će boraviti po šest jaslenih i vrtićkih grupa. Vrtić poseduje sve ono što je neophodno za pravilan rast, razvoj i obrazovanje dece predškolskog uzrasta. Specifičan je po tome što ima bazen u kome će se držati obuka za male neplivače, kabinete za muzičko i likovno, biblioteku, građen je kružno, ima distributivnu kuhinju, kao i interni i eksterni nadzor. Za godinu i po dana, kada je krenula naša akcija širenja mreže vrtića, otvoreno je 20 objekata za naše najmlađe sugrađane. Juče su počeli da rade i vrtići „Milica" u naselju Altina i „Bubamara" u Mirijevu. Do kraja septembra otvorićemo još pet, a negde početkom oktobra i vrtiće u parohijskom domu u Lazarevcu i selu Draževac u Barajevu - rekla je Ljiljana Jovčić.

Prema njenim rečima, sve je spremno za izradu projektne dokumentacije za izgradnju pet novih vrtića. Tri će se graditi na Novom Beogradu, jedan u naselju Stubline u Obrenovcu i jedan na Banjici.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTVOREN VRTIĆ „BAJKA” U NASELJU SUNČANA PADINA NA ČUKARICI

Izvor: Kurir, 02.Sep.2010

Objekat ima i bazen u kome će se držati obuka za male neplivače, kabinete za muzičko i likovno, biblioteku, građen je kružno, ima distributivnu kuhinju, kao i interni i eksterni nadzor ..BEOGRAD- Ljiljana Jovčić, sekretarka za dečju zaštitu, danas je u naselju Sunčana padina na Čukarici otvorila...

Nastavak na Kurir...

Do kraja septembra još pet novih vrtića

Izvor: Blic, 03.Sep.2010, 01:34

Nastavlja se gradska akcija širenja mreže vrtića. Pre dva dana, otvoreni su novi vrtići u Zemunu i na Zvezdari, a juče je počelo sa radom obdanište u čukaričkom naselju Sunčana padina. Samo do kraja septembra biće otvoreno još pet objekata tako da je od ovog meseca rešen problem roditelja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.