Otvoren renovirani vrtić u Sopotu

Izvor: Press, 28.Okt.2010, 04:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren renovirani vrtić u Sopotu

Vrtić „Leptirić", koji se nalazi u naselju Ralja u Sopotu, otvoren je posle renoviranja, a u radove je uloženo 80 miliona dinara
Kako je istakla sekretarka za dečju zaštitu Ljiljana Jovčić, stari objekat je rekonstruisan i dograđen je sprat površine 300 metara kvadratnih.
- Ovo je jedan od vrtića za koje smo obećali da ćemo ih adaptirati da bismo ukinuli liste čekanja, i on ni po opremljenosti ne zaostaje ni za jednim od najsavremenijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << objekata koje smo gradili u prethodnom periodu - rekla je Jovčićeva.
Ona je istakla da je objekat spreman za prijem 150 mališana, i apelovala je na mame i tate da upišu svoju decu u vrtić, jer, kako je rekla, samo u naselju Ralja i opštini Sopot ima još oko trideset slobodnih mesta.
V. d. direktora vrtića Biljana Arsić rekla je da vrtić radi svim danima od ponedeljka do petka i objasnila da, pored prostorija za decu, objekat u svom sastavu ima i kotlarnicu, perionicu, kao i kuhinju i radionicu.
- Otkako je vrtić zatvoren u februaru ove godine, naša deca su bila premeštena u vrtić „Veselo detinjstvo" u Maloj Ivanči. Mališanima i njihovim roditeljima ovaj vrtić znači mnogo i mogu da obećam u ime svih zaposlenih i u svoje ime da ćemo se još više truditi da naša ustanova bude mesto u kome je lepo i srećno odrastanje mališana apsolutni prioritet - rekla je Arsićeva.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

OTVOREN VRTIĆ

Izvor: Kurir, 28.Okt.2010

Otvaranjem rekonstruisanog i dograđenog vrtića „Leptirić", koji će od ponedeljka primiti 150 mališana, trajno su ukinute liste čekanja za upis dece u Ralji i okolnim mesnim zajednicama. Vrata novog obdaništa, koje s dograđenim spratom sada zauzima oko 1.500 kvadrata, otvorila je Ljiljana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.