Otvaranje Belefa u petak

Izvor: Studio B, 19.Jun.2013, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje Belefa u petak

Svečano otvaranje 22. Beogradskog letnjeg festivala „BELEF 2013" održaće se u petak, 21. juna, na Trgu republike.

Zvanično će ga u 20 časova otvoriti „Baskerfest na Belefu", jedan od 13 festivalskih programa. Belef će trajati do 15. jula, pod sloganom „Diši! Ne diši!".

U 25 dana predstaviće se 13 festivalskih programa, koji su i ove godine besplatni za posetioce. Beograđani i gosti Beograda će imati prilike da na novoj sceni Belefa u dvorištu Pete >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << beogradske gimnazije u Ilije Garašanina 24 u blizini Tašmajdana besplatno uživaju u kvalitetnom filmskom i muzičkom programu, književnosti, igri, kao i različitim umetničkim performansima. Edukativni karakter festivala i ove godine biće realizovan programom podizanja svesti o ekologiji.

Na otvaranju festivala 21. juna, procesijom na Trgu republike i u Knez Mihailovoj ulici Beograđane i goste Beograda će u ime festivala pozdraviti ulični zabavljači, žongleri i akrobate sa svih strana sveta u okviru „Baskerfesta na Belefu". Publika će na istom mestu imati prilike da program Baskerfesta odgleda još i 22. i 23. juna.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svečano otvaranje Belefa 21. juna na Trgu republike

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2013, 10:52

Procesijom na Trgu republike i u Knez Mihailovoj ulici Beograđane i goste Beograda na otvaranju festivala pozdraviće ulični zabavljači, žongleri i akrobate sa svih strana sveta

Nastavak na Telegraf.rs...

Beogradski letnji festival počinje sutra i traje do 15. jula

Izvor: Blic, 20.Jun.2013

“Baskerfest na Belefu”, jedan od 13 festivalskih programa sutra u 20 sati na Trgu republike otvara 22. Beogradski letnji festivali-BELEF 2013. Pod sloganom “Diši!Ne diši!“ festivalski program traje do 15. jula, a ulaz na sva dešavanja je besplatan. ..Procesijom na Trgu republike i u Knez Mihailovoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.