Oštećene stepenice u tržnom centru na Konjarniku

Izvor: Studio B, 13.Nov.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštećene stepenice u tržnom centru na Konjarniku

Žitelji Konjarnika skrenuli su nam pažnju na oštećene stepenice u njihovom tržnom centru, koje im zadaju mnogo problema. Na njima su često dešavaju nezgode, nekada i sa fatalnim posledicama.

U Opštini Zvezdara kažu da su svesni problema, ali da je on mnogo veći nego što izgleda i da se nadaju da će ga rešiti u toku sledeće budžetske godine.

Oštećene stepenice bez gelendera u TC Konjarnik prave velike probleme, naročito starijim ljudima, i pogotovo zimi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << A ovde se nalaze pošta, pijaca i ambulanta. Žitelji ovog dela grada žele da se sredi ne samo stepenište, već i pijaca i ceo TC. Kažu, prošlo je već dve godine od kako im je to obećano.

Zub vremena počeo je da nagriza i ovaj TC, koji je u neka bolja vremena kada je sagrađen, verovatno bio reprezentativno zdanje. Problem je što od tada u njega ništa nije ulagano.

U Opštini Zvezdara kažu da su svesni ovog problema već par godina. Napravljen je deo tehničke dokumentacije i predračun radova, ali je problem nedostatak novca. Pokušaće da reše problem sledeće godine, zajedno sa Gradskom upravom.

U Opštini žele da ambulantu prebace u lokal koji se delom nalazi ispod stepeništa, koji će biti adaptiran, jer su oštećenja na stepeništu dovela do prokišnjavanja. Oba problema, kažu u opštini rešavaće se istovremeno.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.