Oštećen deo nasipa kod Plavog mosta

Izvor: Studio B, 23.Mar.2014, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštećen deo nasipa kod Plavog mosta

Deo nasipa kod Plavog mosta u Mokroluškoj ulici oštećen je pošto je bagerom ukonjena zemlja skoro čitavom njegovom dužinom.

Pretpostavlja se da je to uradio jedan od vlasnika obližnjeg lokala da bi na tom mestu obezbedio parking za svoje posetioce.

Stanovnici tog dela grada obratili su se za pomoć Studiju B jer radovi koji se izvode, kažu, mogu da ugroze i bezbednost samog mosta, a strahuju i da će voda, prilikom većih padavina, da potkopa njegove temelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i da se slije u okolna dvorišta.

Kako saznajemo u Sekretarijatu za inspekcijske poslove juče su na teren po prijavi građana, izašli i gradska i opštinska inspekcija, ali je i pored zabrane, vlasnik lokala, posle odlaska inspektora, nastavio radove.

Tek posle ponovnog dolaska inspektora radovi su jutros prekinuti, a stanari Mokroluške ulice koji, plašeći se za svoju bezbednost, nisu hteli pred kamere, sada se pitaju hoće li i kada sve biti vraćeno u pređašnje stanje.

Studio B će nastaviti da se bavi ovom pričom i već sutra potražiti odgovor od nadležnih službi.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Bagerom srušio deo nasipa kod Plavog mosta

Izvor: Mondo, 23.Mar.2014

Deo nasipa kod Plavog mosta u Mokroluškoj ulici u Beogradu oštećen je pošto je bagerom uklonjena zemlja skoro..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.