Opština Voždovac apeluje: Redovno čistite sneg, kazne su od pet do 50.000 dinara! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jan.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opština Voždovac apeluje: Redovno čistite sneg, kazne su od pet do 50.000 dinara! (FOTO)

Od kada su počele snežne padavine, komunalna inspekcija opštine Voždovac redovno kontroliše teren i proverava da li se Voždovčani pridržavaju obaveze ćišćenja snega na površinama ispred svojih ulaza, lokala i na trotoarima, što je u interesu bezbednosti svih građana. 

Novčane kazne za nečišćenje snega kreću se od 50.000 dinara za pravna lica, 25.000 dinara za preduzetnike i 5.000 dinara za fizička lica. Zato komunalna inspekcija GO Voždovac apeluje na sve građane >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da redovno čiste površine, kako ispred svojih poslovnih prostorija, tako i ispred stambenih zgrada.

Foto: Promo

Podsećamo da je GO Voždovac, po prethodno raspisanom tenderu, odvojila 4 milina dinara za angažovanje mehanizacije za čišćenje snega na lokacijama koje nisu u nadležnosti gradskih komunalnih službi.

Potrebno je samo da građani koji imaju problem, isti prijave mesnoj zajednici kako bi se njihova ulica ili prilaz zgradi očistio od snega i leda.

Foto: Promo

Pored toga, opština je predstavnicima skupština stanara zgrada obezbedila industrijsku so za posipanje, koju mogu da podignu u svojim mesnim zajednicama.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

KOMUNALCI slabo pišu KAZNE!

Izvor: OkRadio.rs, 12.Jan.2017, 10:20

Iako je u obavezi da piše kazne za sve one koji se ne ponašaju u skladu sa propisima, komunalna policija u Vranju prve kazne za nečišćenje snega, na šta su obavezna i pravna i fizička lica, počela je da piše tek u utorak. Ivica Tašković, načelnik Komunalne policije, kaže da su njegovi službenici...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.