Opljačkana pošta na Voždovcu

Izvor: S media, 21.Jun.2012, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana pošta na Voždovcu

Nepoznata osoba je uz pretnju pištoljem opljačkala večeras poštu u Ulici Borivoja Stevanovića na Voždovcu odakle je uzela i odnela sa sobom određenu količinu novca, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Rakovica: Opljačkali poštu pa uhapšeni

Opljačkana pošta u Beogradskoj ulici!

Pogledajte spektakularni pokušaj pljačke! (VIDEO)

Kako navode u MUP-u, pljačka se dogodila oko 18.30 sati kada je nepoznati počinilac, uz pretnju pištoljem, radnicima uzeo novac i otišao.

Policija radi na rasvetljvanju ovog slučaja, rečeno je u MUP-u.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opljačkana pošta na Voždovcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jun.2012

Nepoznata osoba je uz pretnju pištoljem opljačkala večeras poštu u Ulici Borivoja Stevanovića na Voždovcu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Opljačkana pošta u Beogradu

Izvor: RTS, 21.Jun.2012

U beogradskom naselju Voždovac nepoznati napadač opljačkao poštu u ulici Borivoja Stevanovića, saopštila je policija...Nepoznata osoba je uz pretnju pištoljem opljačkala večeras poštu u Ulici Borivoja Stevanovića na Voždovcu odakle je uzela i odnela sa sobom određenu količinu novca, rečeno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.