Olakšice Laste

Izvor: Studio B, 29.Maj.2012, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olakšice "Laste"

Besplatan ulazak na peron samo uz dopunjene personalizovane „bus plus" kartice i peronsku kartu

Pre gotovo dva meseca zaživela je ideja da se autobuske stanice Saobraćajnog preduzeća „Lasta" otvore svim građanima prigradskih opština koji koriste personalizovane „bus plus" kartice i na taj način izbegnu dodatni troškovi - plaćanje peronske karte, saopšteno je iz tog preduzeća.

Kako bi putnici mogli i da iskoriste ove olakšice, potrebno je da imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dopunjenu personalizovanu „bus plus" karticu za ITS2 i peronsku kartu koja se izdaje na osnovu nje i važi godinu dana.

- Putnici koji do sada nisu izvadili godišnju peronsku legitimaciju, to mogu učiniti još samo do 18. juna na „Lastinim" autobuskim stanicama, jer dodatnih produžavanja neće biti, pa oni koji to ne budu učinili u predviđenom roku biće i uskraćeni za pogodnost koju pružamo. Za vađenje ove godišnje legitimacije potrebno je da naši sugrađani ponesu samo ličnu kartu i 250 dinara, procedura je krajnje jednostavna i brza. Samo uz ovu peronsku legitimaciju i dopunjenu „bus plus" karticu za ITS2 putnici nesmetano mogu da ulaze na perone autobuske stanice i da koriste automatizovane uređaje za izlazak na perone. Takođe, putnici su u obavezi da ubuduće jednom mesečno bez ikakve novčane nadoknade aktiviraju peronske legitimacije na šalterima autobuskih stanica nakon što izvrše dopunu personalizovane „bus plus" kartice za ITS 2 za naredni mesec - rekao je direktor za gradski i prigradski saobraćaj Vladan Maksimović.

On je dodao da se to odnosi samo na korisnike personalizovanih „bus plus" kartica ITS2 sistema, a ne na korisnike nepersonalizovanih, odnosno pojedinačnih voznih karata, niti na korisnike mesečnih dopuna ITS1 sistema.

„Bus plus" kartice moguće je dopuniti i na „Lastinim" prodajnim mestima u Lazarevcu, Obrenovcu, Mladenovcu, Beogradu (Sopot, Barajevo, Šumice, Banovo brdo), a dodatne informacije građani mogu dobiti i putem telefona: 3206-922 (Glavna Lastina autobuska stanica), 6544-050 (Banovo brdo) i 2890-372 (Šumice).

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Lasta": Godišnje peronske karte do 18. juna

Izvor: Blic, 29.Maj.2012

Da bi ušli na stanice Saobraćajnog preduzeća "Lasta" korisnici personalizovane BusPlus kartice moraju imati peronsku kartu koja se izdaje na osnovu karte za ITS2 i važi godinu dana, saopštilo je danas preduzeće "Lasta"...Putnici koji do sad nisu izvadili godišnju peronsku legitimaciju to mogu...

Nastavak na Blic...

Do 15. juna Lastine peronske legitimacije za korisnike bus plus kartica

Izvor: Studio B, 30.Maj.2012, 18:31

Od pre više od mesec dana, odlukom gradonačelnika, stanovnici prigradskih opština koji koriste bus plus karticu ne plaćaju peronsku kartu na Lastinim stanicama. ..Jedina obaveza koju imaju jeste da izvade tzv. peronsku legitimaciju. Ukoliko to ne urade do 15. juna, posle toga neće moći...U Lasti...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.